MODNI ŠTIKERAJ

   Modni štikeraj izazov je svakom designeru, isprobavanjem boja i uzoraka u našoj Vezioni Ivezić stekli smo zavidno iskustvo u radu sa različitim vrstama dizajnerskog veza na različite vrste tkanina.

   Modni vez tj. strojno štikanje prema umjetnički dizajniranim uzorcima jedan nam je od najdražih poslova koje obavljamo u vezioni. Rad sa mladim dizajnerima na stvaranju novih modnih detalja i trendova čisto je zadovoljstvo i predstavlja novost u našem poslovanju.   Iako Vas unaprijed moramo upozoriti da prilikom dizajniranja modnih detalja morate paziti na svojstva tkanine, vrste konca te poštivati neka osnovna pravila naše struke, sa zadovoljstvom ćemo pristupiti svakom poslu te rado mladim dizajnerima tekstila prenijeti naša bogata iskustva iz domene modnog štikeraja.

   Mladi dizajneri/ce, prilikom planiranja vašeg modnog dizajna slobodno se možete telefonom obratiti u našu vezionu te se kroz kontakt sa našim djelatnicima u potpunosti upoznati sa našim radom. Naravno ukoliko imate želju možete nas i posjetiti u radioni te pogledati naš način rada, upoznati djelatnike i razgledati strojeve.